top of page
Motorfotografie
Fotograveertje Logo

motor

Motorfotografie: waar de kunst van het vastleggen samensmelt met het plezier van het racen... nou ja, bijna.

 

Als we het hebben over motorfotografie, laten we het dan hebben over de hilarische uitdagingen die gepaard gaan met het vastleggen van die perfecte shot.

Het begint allemaal met het vinden van een geschikte locatie. Terwijl ik door de wildernis struin, probeer ik mijzelf te verstoppen achter struiken en bomen. En dat terwijl ik tegelijkertijd een hongerige zwerm muggen van mij af probeerde te houden. Het is net alsof ze wisten dat ik die perfecte foto probeerde te maken en ze dan besluiten om een feestje te houden op mijn kosten.

En laten we eerlijk zijn, motorfotografie is ook een geweldige manier om je flexibiliteit te testen. Wie wist dat je yogalessen kon volgen terwijl je probeert die epische actieshot te maken? Het draaien, buigen en strekken om die perfecte hoek te krijgen, het is bijna alsof je meedoet aan de Olympische Spelen van de fotografie.

Maar ondanks alle uitdagingen en grappen, is motorfotografie ook ontzettend leuk. Het geeft je de kans om de opwinding en energie van de motorwereld vast te leggen, en om deel uit te maken van een gemeenschap die net zo gepassioneerd is over motoren als jij.

Dus ja, motorfotografie kan een beetje gek en chaotisch zijn, maar het is ook een van de meest opwindende en lonende dingen die je kunt doen. Dus, zoek je iemand dit dit op een leuke manier kan vastleggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Het is mijn werk om jou en je motorfiets te laten schitteren en de wereld te laten zien hoe geweldig het is om op een motor te zitten en te stralen voor de camera.

H O E   I K   T E   W E R K   G A   ( M E T   E E N   K N I P O O G )

 • De voorbereiding: Het plannen van een motorfotoshoot begint met een beetje chaos en veel lachen. Ik probeer altijd de perfecte locatie te vinden, maar het eindigt nog wel eens met een discussie over of nou de fotograaf of de eigenaar op de motor mag zitten.
   

 • Het fotograferen: Zodra ik begin met het vastleggen van de motor, lijkt het alsof we onze eigen versie van een komische act opvoeren. Terwijl ik probeer om de motor op zijn best vast te leggen, kom ik in een hilarische situatie terecht waarbij ik bijna struikel over mijn eigen voeten vanwege mijn enthousiasme.
   

 • Communicatie en samenwerking: Tijdens de shoot proberen we serieus te blijven, maar het is moeilijk als we steeds in de lach schieten en ik steeds vergeet waar ik mijn spullen neerleg. Gelukkig hebben we een goed gevoel voor humor en lachen we samen om de grappige momenten.
   

 • Bewerken en selecteren: Na de shoot bekijk ik alle foto's en kan ik natuurlijk niet stoppen met lachen om de hilarische bloopers. Wie wist dat een fotoshoot zo'n komische ervaring kon zijn? Ik kies de beste foto's voor je uit, maar bewaar er ook zeker een paar voor later, zodat we er nog eens om kunnen lachen.
   

 • Gebruik van de foto's: Tot slot gebruik ik de foto's voor publicatie, maar niet voordat we een paar van onze favoriete bloopers delen op de website. Want laten we eerlijk zijn, het leven is te kort om niet te lachen om de gekke en grappige momenten tijdens een motorfotoshoot!

klik op het hartje om de foto te liken  

bottom of page