top of page
portret portretfotografie portret fotograaf bruiloft bruidsfotograaf bruidsfotografie weddings wedding fotografie bruiloft
Fotograveertje Logo

portretten &zo

 • Poseren met een twist: Soms lijkt het alsof mensen meer op marionetten lijken dan op echte mensen tijdens een fotoshoot. "Hef je kin een beetje op, ontspan je schouders, en probeer alsof je niet probeert te poseren!" Het is bijna alsof we een geheim genootschap van menselijke poppen aan het dirigeren zijn.
   

 • Licht en schaduw als komediepartners: Licht en schaduw kunnen een eigen wil lijken te hebben tijdens een fotoshoot. Je denkt dat je de perfecte belichting hebt ingesteld, maar dan besluit de zon plotseling een spelletje te spelen en verschijnt er een wolk recht boven je model. Het is bijna alsof de natuur een gevoel voor humor heeft.
   

 • "Je staat op mijn voet!": Soms lijkt het alsof we meer bezig zijn met het ontwijken van obstakels dan met het maken van foto's. "Pas op voor die boom! Nee, niet dáár gaan staan, daar staat een lantaarnpaal!" Het is als een komisch ballet van menselijke botsingen en bijna-ongelukken.
   

 • Het mysterie van de spontane glimlach: Het blijft een eeuwig raadsel waar die plotselinge, perfecte glimlach vandaan komt zodra de camera tevoorschijn komt. Het is alsof mensen een verborgen knopje hebben dat ze kunnen indrukken om spontaan in een Hollywood-glimlach te veranderen.
   

 • Photoshop hilariteit: In de wereld van het bewerken van foto's is bijna alles mogelijk, van het verwijderen van puistjes tot het transformeren van mensen in superhelden. Het is moeilijk om niet te lachen om de absurditeit van sommige photoshop blunders die je tegenkomt.
   

 • De magie van "say cheese": Niets brengt een glimlach op mensen hun gezicht zoals het eenvoudige bevel "say cheese!" Het is bijna alsof het woord alleen al een soort magische kracht heeft om mensen in een goede bui te brengen.
   

Kortom, het fotograferen van mensen is een avontuur vol grappige momenten en onverwachte wendingen. Het is een kans om te lachen, te genieten en herinneringen vast te leggen die een leven lang meegaan.

bottom of page