top of page
Bruidsfotograaf
Fotograveertje Logo

bruiloft

 • Voorbereiding met een glimlach: Voor een bruiloftsfotograaf is 's ochtends vroeg opstaan een must. Je arriveert bij de locatie en ziet het bruidspaar in hun ochtendkledij - met een mix van zenuwen en slaperige gezichten. Het is net alsof je een scène uit een komische film binnenstapt.
   

 • Locaties verkennen met een knipoog: Tijdens het verkennen van de locatie voor de fotoshoot merk je dat de beste plek om foto's te maken een vijver is - en je bent bang dat je eindigt als een natte kiekjesmaker als je niet oppast. Het is alsof de natuur een grap met je uithaalt.
   

 • Spullen klaarmaken met een vleugje humor: Je probeert je camera en lenzen klaar te maken, maar dan ontdek je dat je per ongeluk je lensdop kwijt bent. Geen probleem, je hebt tenslotte altijd een reserve bij de hand voor noodgevallen!
   

 • Ceremonie fotograferen met een grijns: Tijdens de ceremonie probeer je te doen alsof je onzichtbaar bent terwijl je foto's maakt, maar dan struikel je over je eigen voeten en val je bijna in de bruidstaart. Gelukkig weet je jezelf net op tijd te redden, maar niet zonder een paar lachende blikken van de gasten.
   

 • Feest fotograferen met een kwinkslag: Tijdens het feest probeer je de beste dansmomenten vast te leggen, maar dan besluit de oom van de bruidegom om een polonaise te beginnen - recht voor je lens. Je kunt niet anders dan lachen terwijl je foto's maakt van de hilariteit.
   

 • Foto's bewerken met een grinnik: Na de bruiloft zit je achter je computer om de foto's te bewerken, maar dan kom je erachter dat je per ongeluk een paar foto's hebt gemaakt met je vinger voor de lens. Het kost je wat extra tijd om deze kleine blunders recht te zetten, maar je kunt er wel om lachen.
   

 • Foto's afleveren met een knipoog: Uiteindelijk lever je de foto's af aan het bruidspaar en zie je hoe ze in lachen uitbarsten bij het zien van al die komische momenten die je hebt vastgelegd. Missie geslaagd!
   

Kortom, bruiloftsfotografie zit vol met grappige en onverwachte momenten. Het is belangrijk om te kunnen lachen om de kleine tegenslagen en te genieten van de vreugde en liefde die op zo'n bijzondere dag worden gedeeld.

bottom of page